2011. január 9., vasárnap

idezetek:)

Olyan lesz az öregségünk, ahogyan élünk. Lehet, hogy úgy végezzük, mint egy kihalt város, de az is lehet, hogy olyanok leszünk, mint egy hatalmas fa - amely jelentőségteljes marad még akkor is, ha már nem tud megállni a lábán.

Ne próbálj meggyőzni senkit semmiről. Ha valamit nem tudsz, kérdezz, vagy nézz utána. De ha cselekszel, légy olyan, mint a folyó, ami folyik, csöndesen, átadva magát a nagyobb energiának

 Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan
lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.”

Az írás nemcsak egy gondolat kifejezése, hanem az eltöprengés minden egyes szó jelentésén.

Vajon az idő mit jelent? A nap huszonnégy órából, pillanatok végtelen sorából áll. Minden pillanatot ki kell használnunk, amikor csinálunk valamit, vagy épp csak elmélkedünk az életről.

Mindannyiunknak van egy ismeretlen részünk, ami ha felszínre kerül, csodákra képes.

Mondj igent. (...) Akkor is, ha belehalsz a félelembe, akkor is, ha aztán megbánod, mert azt is csak bánnád életed végéig, ha nemet mondanál.

A nők nem annyira a kérdésekre figyelnek, mint inkább a kérdések rejtett indítékaira.


A gyengék soha nem fognak bejutni a szerelem birodalmába, mely zord és irgalmatlan, (...) a nők csak a határozott és elszánt férfiaknak adják oda magukat, mert tőlük kapják meg az olyannyira áhított biztonságot, amely nélkül nem tudnak szembenézni az élettel.





2011. január 4., kedd

minden amire telen szukseged van:)

az ideji szezon slagertermeke :) a teli arcapolo
hat igen:) ;) a kedvencok ebben a szezonban:D

2011. január 3., hétfő

trend news:)

hat igen ma sokat foglalkoztam a TREND temaval:) nem vagyok egy cosmopolita de erdekel:) igy hat a mai friss egyik resze a trendrol fog szolni:)

Parfumtrend
kb masfel honapja az Avon es Fergie kozos parfummel rukkolt elo:) ( erdeklodni es rendelni NALAM:)




az uveg szep:) nemes kialakitasu:) az illat jo:D a doboz is szep:) ara:90 lej ( hat...:) kozepes ar:) pontozas:nalam ++++ kap

kovetkezo a Playboy uj alkotasa
-play it lovely
-play it spicy
-play it sexy

a csomagolas valahogy nem gyozott meg annyira ( pedig en igazi playboy imado vagyok)
 az illat kurvajo:D es az ar is :) 30 ml EDT: 65 lej engem meggyozott:D pontozas:+++++

jah es ne hagyjam ki az Avon legujjabb parfumjet a Simply because-t . az illata eleg jo:) az ara is turheto (akciosan 29.99lej; normal aron 63 lej)eges zjo:)
az uvege nem hat meg ojan mint az olcso parfumoke de azert +pont jar h rozsaszin es egesz szep viragok vannak rajta:)pontozas:++++

Ha mar az Avonnal tartunk ott az a masik parfum a Secret Fantasy hat...elegge jo az illata de az uvege egyszeruen szornyu. szerintem iszonyat giccses . Azert ennel jobb csomagolast vartam volna . A doboz is remes, lila pirossal:( s az a nagy s  betu:(( engem nem nagyon hatott meg

pontozas: ++

jojjon az ORIFLAME





a parfum illata tetcik:) a csomagolas pedig igazi ajandekcsomagolas:) szep es kifinomult az uveg alakja a megszokott Enigma alak (lehetszebb is) de osszessegeben jo;)
pontozas:+++++ ara:99lej:)














 

szepseg tippek:)

gyakori tevhitek:D

Ki kell nyomni a pattanást?
Nem! Ha kinőtt a pattanás, az el is múlik. De ha nekiesel, akkor megsérted a bőrfelszínt, és csak jobban bepréseled a bőrödbe, aminek az eredménye egy klassz kis begyulladt pukli lesz. Használj pattanás leszárító koncentrátumokat, vagy járj kozmetikushoz aki megfelelően kitisztítja a bőrödet.
A gyakori fürdéstől száraz lesz a bőröm?
Nem, fürödhetsz bármikor bármennyit, nem a gyakoriságon, hanem a hosszúságon múlik a dolog. Ne használj túl forró vizet a fürdéshez, és 20 percnél soha ne lubickolj többet a vízben, mert akkor a bőr védekezőképessége lecsökkent, és valóban kiszárad a bőröd. A fürdővízbe használj fürdőolajat, vagy más bőrápoló szereket, utána pedig kenegesd be magad testápolóval.

A púder eltömíti a pórusokat?
A régieknek volt ilyen "mellékhatása", de a mai korszerű púderek már nem okoznak ilyen panaszokat. Ezek már óvják, és táplálják a bőrödet.

Ha gyakran vágatom a hajam, akkor sűrű lesz?
Ez sajnos nem igaz, pedig milyen jó is volna... A haj sűrűsége, minősége hormonálisan és genetikailag meghatározott dolog. De ha gyakran vágatod a hajad, akkor szép egészséges lesz a hajvéged.

2011. január 2., vasárnap