2011. május 9., hétfő

quotes and images:)

Sokféle emberi kapcsolat létezik, de a legértékesebb mindenképpen az a fajta barátság, amikor azt érzed, hogy ‘valahol mi már találkoztunk’. Mintha a barátod igazából a testvéred volna. Épp ezért a találkozás mindig viszontlátás, s amikor az ember a barátjától elszakad, tudja, hogy ez a távozás csak látszat, hiszen valahol, valahogy együtt marad vele, úgy mint ahogy együtt volt vele már a találkozás előtt is..






Summer romances end for all kinds of reasons, but when all is said and done, they have one thing in common: they are shooting starts, a spectacular moment of light in the heavens, a fleeting glimpse of eternity. And in a flash, they’re gone!
~ A nyári kalandok többféle okból érnek véget, de mindent egybevetve, egy dolog mindig közös bennük: mind hullócsillag, megismételhetetlen, fenséges pillanat, az örökkévalóság felvillanása, mely egy perc alatt elillan!..


If you care about what other people think, you will always be their prisoner in the jail
~ Amíg törődsz azzal, hogy vajon másik mit gondolnak, addig nem leszel más, csak egy fogoly a börtönükben





Nobody can go back and start a new beginning but anyone can start today and make a new ending
~ Senki sem képes arra, hogy visszamenjen az időben és ismét elkezdje a történetét, de bárki újrakezdheti ma, és teremthet egy új befejezést :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése