2010. december 4., szombat

a dream...

Hidd el te vagy az álmom,minden éjjel testedre vágyom,ne szólj semmit fogdd meg a kezem,add meg magad szeretkezz velem!!!!
Van egy pasi kit nagyon szeretek barna a haja barna a szeme.ugy ragyog mint a csillag,egy hazugság nem hiányzól egy igasság meghalok érted ,mert nagyon szeretlek téged
A sör egészséges,a vörösbor romantikus,a vodka hódító,a pálinka fejbevaló.De csak egyvalami tud igazán részeggé tenni....TE!!!!!!
Szivembe zártalak
A kulcsa elveszett
Ne törd össze rácsait
Hisz örökké szeretlek

:"Olyan csönd van igy nélküled,hogy szinte hallani amit utoljára akartál mondani."
Cukor ment a szemembe? - Vagy tényleg ennyire édesen nézel ki???
Fáradt vagyok, de nincs ki elringasson, álmos vagyok de nincs ki megnyugtasson, kell valaki a szivemnek, elmondom csak neked: Hiányzol és Szeretlek :)
Leszek holdfény szived teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugarammal simogatnám arcodat, s hozzon szemedre gyönyörű álmokat.
Hidj mindent,csak ezt ne,hogy feledlek.Feledj mindent,csak azt ne,hogy szeretlek
Kora reggel az iskola padban,nevedet rajzolva sirva fakadtam.Könnyeim a papírt egyre csak áztatták... Fájt hogy el felejtettél és hogy sose szerettél!
Egyszerübb megoldás:
Szia! Teccel! Járunk? :)
Szia, jól álsz anyagilag?
Térjünk vissza a normálishoz:
Csak fekszem az ágyamon, hiányzol akkoris ha nem akarom! Nem tudom hogy mit tegyek hogy hozzád közelebb legyek!
Miért van hogy egy szív megdobogtatja a szívem? Miért van,ha nem látlak téged szomorú a szivem?Nem kell a kérdés,most már tudom,ez a szerelem én már csak tudom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése